Concursuri pe teme religioase pentru copii, la Scoala „Spiru Haret” Bacau

9 06 2016

Concursuri pe teme religioase pentru copii, la Scoala „Spiru Haret”

Autor: |09/06/2016 Sectiunea Educatie0

scoala haret _DSC0247

Asociatia Profesorilor de Religie „Sf. Paraschiva” din Bacau organizeaza, in aceasta perioada, un concurs intitulat „Biserica Neamului Meu”, desfasurat pe patru sectiuni. Evenimentul a debutat cu sesiunea de eseuri gazduita de Colegiul National „V. Alecsandri”, la Colegiul National de Arte „G. Apostu” se desfasoara sectiunea de desene pentru copiii din clasele pregatitoare pâna in clasa a II-a, la Scoala Gimnaziala „Spiru Haret” este in plina derulare expozitia de machete si colaje ale copiilor de clasele V-VIII, iar la Scoala Gimnaziala nr. 10 s-a organizat sectiunea de creatii literare cu tema „Sfintii, prietenii copiilor”.

„Noi ne bucuram, ca scoala gazda, ca am avut posibilitatea sa organizam aici sectiunea de machete, pentru ca avem modele deosebite, atractive, lucrari foarte bune in care copiii au demonstrat ca au talent. Tema concursului de machete a fost «Crestinul in scoala si societate», iar copiii au realizat lucruri sugestive si chiar vreau sa remarc macheta copiilor de la Colegiul Ferdinand I in care este infatisata o adevarata comunitate umana in care biserica detine locul central, sau realizarea elevei noastre Maria Horoiu care participa in concurs cu macheta unei biserici care este replica bisericii «Sfintii Apostoli Petru si Pavel», din Parcul Cancicov.

Trebuie sa subliniem ca elevii au folosit in realizarea machetelor chiar si jucariile lor. Ne bucuram foarte tare pentru reusita acestui concurs si speram sa putem continua si in anii urmatori”, a declarat prof. Teodora Plaesu, presedinta Asociatiei Profesorilor de Religie „Sf. Paraschiva” Bacau, profesoara de religie la Scoala Gimnaziala „Spiru Haret”.

La acest concurs participa 180 de copii din Moinesti, Darmanesti, Onesti si Bacau, iar expozitiile pot fi vizitate pâna la sfârsitul anului scolar.

Concursuri pe teme religioase pentru copii, la Scoala „Spiru Haret”

Anunțuri

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: