Invitaţie pentru participarea la cea de a III-a ediţie a proiectului „Lăsaţi copiii să vină la Mine şi nu-i opriţi”

6 09 2015

Elevii Şcolii Gimnaziale „Spiru Haret” Bacău sunt invitaţi şi anul acesta să participe la programul Arhiepiscopiei Romanului șiBacăului Lăsaţi copiii să vină la Mine şi nu-i opriţi”, demarat în anul 2013 la iniţiativa şi cu binecuvântarea IPS Ioachim, proiect aflat acum la a treia ediţie. În cadrul proiectului, Icoana Maicii Domnului de la Mănăstirea Hadâmbu va fi adusă în Municipiul Bacău, spre folosul şi creşterea duhovnicească a credincioşilor, în perioada joi, 10 septembrie – duminică 13 septembrie 2015.

Evenimentul va coincide cu rugăciunea de binecuvântare a copiilor la început de an școlar și se va desfăşura în 2 (două) locaţii diferite, în biserici reprezentative ale municipiului Bacău, fiecăreia dintre acestea fiindu-i arondate alte câteva parohii şi instituţii de învăţământ (în proporţii echilibrate) după cum urmează:

 

Elevii şcolii noastre sunt invitaţi să participe la rugăciunea de deschidere a anului şcolar fie la Biserica „Sf. Dumitru”, pentru cei din partea de sud a oraşului, fie la biserica „Sf. Împăraţi Constantin şi Elena”, pentru cei din zona centrală şi de nord a oraşului.

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: